Weekly menu

Menu June 19-23, 2017
pdf


Oriental couscous salad with raisins, cilantro, mint, raspberry wasabi and arugula
Orientalischer CousCous-Salat mit Rosinen, Koriander, Minze, Himbeer-Wasabi und Rucola
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with creamy spinach, cherry tomatoes and feta cheese
Pasta mit Spinatrahm, Kirschtomaten und Fetakäse
EUR 5.90

Polenta casserole with grilled vegetables, tomato sauce and Parmesan cheese
Polenta-Auflauf mit Grillgemüse, Tomatensauce und Parmesan
EUR 4.90

Mixed salad leaves with juicy herb meatballs  
Gemischter Blattsalat mit saftigen Kräuterfrikadellen
EUR 7.90

Braised ox cheeks with baked potatoes, beans and mushrooms
geschmortes Ochsenbäckchen mit gebackenen Kartoffeln und Bohnen-Pilzgemüse
EUR 9.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de