Weekly menu

Menu March 20 - 24, 2017
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Mixed leaf lettuce with marinated artichokes, olives and balsamic vinaigrette
Gemischter Blattsalat mit marinierten Artischocken, Oliven und Balsamico-Dressing
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta in tomato and anise sauce with fennel, green beans, basil and Parmesan cheese
Pasta in Tomaten-Anis-Sauce mit Fenchel, grünen Bohnen, Basilikum und Parmesan
EUR 5.90

Oriental bulgur salad with raisins, pomegranate, arugula, vegetables and garlic bread
Orientalischer Bulgursalat mit Rosinen, Granatapfel, Rucola, Gemüse und Knoblauchbaguette
EUR 4.90

“Fish of the day” on ratatouille vegetables and gnocchi
„Fisch des Tages“ auf Ratatouille-Gemüse und Gnocchi
EUR 7.90

Minced meat steak with fresh herb, creamy mushroom sauce and mashed potatoes
Hacksteak mit frischen Kräutern, Champignon-Rahmsauce und Kartoffelpüree
EUR 7.90

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Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de