Weekly menu

Menu February 19-23, 2018
pdf


Mixed leaf lettuces with baby corn, bell pepper and croutons
Gemischter Blattsalat mit Babymais, Paprika und Croutons
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with spinach à la crème, roasted nuts and Parmesan cheese
Pasta mit Spinat à la crème, geröstete Nüsse und Parmesan
EUR 5.90

Eggplant filled with bulgur, yoghurt dip and a side salad
Mit Bulgur gefüllte Aubergine, Joghurtdip und kleiner Salat
EUR 4.90

Tilapia fillet on fennel and tomatoes with olives and coconut and lime rice
Buntbarsch auf Fenchel-Tomatengemüse mit Oliven und Kokos-Limettenreis
EUR 7.90

Roast beef (medium roasted) with sweet potato and peanut puree, mushrooms and leeks
Medium gebratenes Roastbeef mit Süßkartoffel-Erdnusspüree und Pilz-Lauchgemüse
EUR 9.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de