Weekly menu

Menu February, 20-24, 2017
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Mixed leaf lettuce with fresh and juicy oranges and smoked low fat ham
Gemischter Blattsalat mit frischen Saftorangen und geräuchertem Magerschinken
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with pepperoni sausage, Feta cheese and tomato and basil sauce
Pasta mit Peperoniwurst, Feta und Tomaten-Basilikumsauce
EUR 5.90

Veggie lasagna with tomatoes, zucchini, olives, lime cream and salad garnish
Vegetarische Lasagne mit Tomaten, Zucchini, Oliven, Limettenschmand und Salatbukett
EUR 4.90

Redfish fillet on creamed Sauerkraut with baked thyme polenta
Rotbarschfilet auf Rahmsauerkraut mit gebackener Thymianpolenta
EUR 7.90

Veal fricassee with balsamic onions, cherry tomatoes, beans and mashed potatoes
Kalbsgeschnetzeltes mit Balsamico-Zwiebeln, Kirschtomaten, Bohnen und Kartoffelpüree
EUR 7.90

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Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de