Weekly menu

Menu June 18-22, 2018
pdf


Summery lettuce varieties with fresh apricot, beetroot and goat cheese
Sommerliche Blattsalate mit frischer Aprikose, Rote Beete und Ziegenkäse
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta “aglio olio e pepperoncino” with cherry tomatoes and Parmesan cheese
Pasta „aglio, olio e peperoncino“ mit Kirschtomaten und Parmesan
EUR 5.90

Cauliflower quiche with curry and chive cream and a side salad
Blumenkohlquiche mit Curry-Schnittlauchschmand und kleinem Salat
EUR 4.90

Rare roast beef with broccoli, almonds and rosemary potatoes
Rosa gebratenes Roastbeef mit Brokkoli-Mandelgemüse und Rosmarinkartoffeln
EUR 9.90

Tilapia fillet with fried polenta square and zucchini
Buntbarschfilet mit gebratener Polentaschnitte und Zucchinigemüse
EUR 7.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de