Weekly menu

Menu April 16-20, 2018
pdf


Spring salad with Galia melon, raw ham and baguette
Frühlingssalat mit Galiamelone, rohem Schinken und Baguette
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with cherry tomatoes, wild garlic pesto and Parmesan cheese
Pasta mit Kirschtomaten, Bärlauchpesto und Parmesan
EUR 5.90

Vegetable curry with cilantro rice
Gemüsecurry mit Korianderreis
EUR 4.90

Perch fillet on spicy coconut and cauliflower with mashed peas
Barschfilet auf pikantem Kokos-Blumenkohlgemüse und Erbsenpüree
EUR 7.90

Ground beef steak filled with feta and served with tomato sugo, Parmesan and mashed potatoes
Rinderhacksteak mit Feta gefüllt, Tomatensugo, Parmesan und Kartoffelpüree
EUR 7.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de