Weekly menu

Menu October 16-20, 2017
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Mixed seasonal salad (large) with tuna, red onions and French loaf
Großer gemischter Herbstsalat mit Thunfisch, roten Zwiebeln und Baguette
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with stewed Hokkaido, cherry tomatoes and pumpkin seeds
Pasta mit geschmortem Hokkaido-Kürbis, Kirschtomaten und Kürbiskernen
EUR 5.90

Bell pepper filled with oriental Bulgur, tomato & cinnamon sauce and yoghurt
Paprika gefüllt mit orientalischem Bulgur, Tomaten-Zimtsauce und Joghurt
EUR 4.90

Fresh chicken breast fillet filled with duxelles* of mushroom, on rutabaga puree and Feta cheese
Frisches Hähnchenbrustfilet mit „Pilz-Duxelles° gefüllt, auf Steckrüben-Püree und Schafskäse
EUR 9.90

Fried tilapia on Mediterranean potato salad and Aioli
Gebackener Buntbarsch auf mediterranem Kartoffelsalat und Aioli
EUR 7.90

* Duxelles is a finely chopped (minced) mixture of mushrooms or mushroom stems, onions, shallots and herbs sautéed in butter, and reduced to a paste (sometimes cream is used, as well).
° Duxelles ist eine würzige Farce aus sehr fein gehackten, pürierten oder gemahlenen Pilzen (meist Champignons).

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Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de