Weekly menu

Menu July 15 – 19,  2019

pdf

 

Seasonal leaf lettuces with cucumber, sour cream, fresh dill and herb baguette
Blattsalate der Saison mit Gurke, Schmand, frischem Dill und Kräuterbaguette
EUR 6.50

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 4.00

Pasta with creamy mushrooms, fried onion foam and chive oil
Pasta mit Rahmchampignons, Röstzwiebelschaum und Schnittlauchöl
EUR 6.50

Asian wraps with glass noodles, black sesame and carrot
Asiatische Wraps mit Glasnudeln, schwarzem Sesam und Karotte
EUR 5.50

Mumbai-style chicken breast fillet with curried rice, chick pea and bell pepper
Hähnchenbrustfilet „Mumbai Style“ mit Curryreis, Kichererbse und Paprika
EUR 8.50

Pikeperch fillet on minestrone, braised fennel and tomato stock
Zanderfilet auf Minestrone, geschmortem Fenchel und Tomatensud
EUR 10.50

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de