Weekly menu

Menu February 27 – March 3, 2017
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Mixed leaf lettuce with smoked salmon and crisp bread
Gemischter Blattsalat mit geräuchertem Lachs und Knäckebrot
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Fusilli with chick peas, pea and mint cream and Parmesan cheese
Fusilli mit Kichererbsen, Erbsen-Minzcreme und Parmesan
EUR 5.90

Leek quiche with olive tapenade and lettuce
Lauch-Quiche mit Oliventapenade und Blattsalat
EUR 4.90

Mahi Mahi fillet (dolphin fish) on oriental style couscous with mint, cilantro and raisins
Mahi-Mahi-Filet (Goldmakrele) auf orientalischem CousCous mit Minze, Koriander und Rosinen
EUR 7.90

Pork fillet on baked potatoes with creamy savoy cabbage and fresh parsley
Schweinefilet auf gebackenen Kartoffeln mit Rahmwirsing und frischer Petersilie
EUR 7.90

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Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de