Weekly menu

Menu May 22 - 26, 2017
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Summery leaf salads with fried chicken breast strips, Dijon mustard and melon
Sommerliche Blattsalate mit gebratenen Hähnchenbruststreifen, Dijon-Senf und Melone
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta in a spicy coconut curry sauce with grilled vegetables and arugula
Pasta in pikanter Kokos-Currysauce mit Grillgemüse und Rucola
EUR 5.90

“Tabouleh” salad (cold) with spring onion, fresh parsley and mint, bell pepper, cucumber, chickpeas and baguette
„Tabouleh“-Salat (kalt) mit Frühlingslauch, Petersilie, Minze, Paprika, Gurke, Kichererbsen und Baguette
EUR 4.90

Tilapia fillet on tomato rice with asparagus & leek vegetables
Buntbarsch auf Tomaten-Reis mit Spargel-Lauchgemüse
EUR 7.90

Spare ribs on coleslaw with Mediterranean potato salad (olives, dried tomatoes and red bell pepper)
Spare Ribs auf Coleslaw mit mediterranem Kartoffelsalat (Oliven, getrockneten Tomaten und roter Paprika)
EUR 7.90

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Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de