Weekly menu

Menu May 20 – 24,  2019

pdf

 

Seasonal leaf lettuces with pickled apple, shaved celery and elderberry & lemon flavorsBlattsalate der Saison mit eingelegtem Apfel, gehobeltem Staudensellerie und Holunder- und ZitronenaromenEUR 6.50Soup of the dayTagessuppeEUR 4.00 Pasta with purple curry, lemongrass, pineapple and coconut-peanut brittlePasta mit „Purple Curry“, Zitronengras, Ananas und Kokos-Erdnuss-KnusperEUR 6.50“Minerva” pizza with creamy tomato, artichoke, basil, Mozzarella and a side saladPizza „Minerva“ mit Tomatenschmand, Artischocke, Basilikum, Mozzarella und kleinem SalatEUR 5.50Grilled roast beef with creamy pepper sauce, broccoli & mushrooms, and mashed sweet potatoesGegrilltes Roastbeef mit Pfefferrahmjus, Brokkoli-Champignon-Gemüse und SüßkartoffelpüreeEUR 10.50Catfish fillet with Mediterranean asparagus, arugula & olive cream cheese with freshly baked focaccia  Welsfilet mit mediterranem Spargelgemüse, Rucola-Oliven-Frischkäse und frisch gebackener FocacciaEUR 8.50

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de