Weekly menu

Menu March 25 - 29, 2019
pdf

Seasonal leaf lettuces with cauliflower florets and garden radish
Blattsalate der Saison mit Blumenkohlröschen und Radieschen

EUR 6.50

Soup of the day
Tagessuppe

EUR 4.00

Pasta with red bell pepper, fresh ginger and curry powder
Pasta mit roter Paprika, frischem Ingwer und Curry

EUR 6.50

“Kumpir” baked potato stuffed with corn, carrots, cheese and sour cream
„Kumpir“ Ofenkartoffel gefüllt mit Mais, Karotte, Käse und Sour cream

EUR 5.50

Fillet of pork on a ragout of beans, tomatoes and spicy stock
Schweinefilet auf einem Ragout aus Bohnen, Tomate und Gewürzsud

EUR 8.50

Paella with various kinds of seafood, peas, saffron and rice
Paella mit ausgewählten Meeresfrüchten, Erbsen, Safran und Reis

EUR 10.50

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de