Weekly menu

Menu January 15 – 19, 2018
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Mixed leaf lettuces with pan-fried mushrooms, croutons and Parmesan cheese
Gemischter Blattsalat mit gebratenen Pilzen, Croutons und Parmesan
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Small Tagliatelle with beans, garlic, fresh tomatoes, herbs and Parmesan cheese
Kleine Bandnudeln mit Bohnen, Knoblauch, frischen Tomaten, Kräutern und Parmesan
EUR 5.90

Bell pepper filled with oriental couscous, plus a small carrot and sesame salad with yoghurt dip
Mit orientalischem Couscous gefüllte Paprika, kleiner Karotten-Sesamsalat und Joghurtdip
EUR 4.90

Hake fillet with a ragout of artichokes, potatoes and tomatoes, plus curcuma and onion sauce
Seehechtfilet mit einem Ragout aus Artischocken, Kartoffeln und Tomaten, dazu Kurkuma-Zwiebelsauce
EUR 7.90

Chicken breast filled with tomatoes and sage on creamy savoy cabbage with bacon and mashed potatoes with olives
Mit getrockneten Tomaten und Salbei gefüllte Hähnchenbrust auf Speckrahmwirsing und Kartoffel-Olivenpüree
EUR 7.90

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Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de