Weekly menu

Menu January 14-18, 2019
pdf

Winter leaf lettuces with Vegetables Escabeche*, pickled mustard seed and horseradish cream
Winterliche Blattsalate mit Escabeche-Gemüse, eingelegter Senfsaat und Meerrettichcreme
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with spinach, curd cheese, glazed cherry tomatoes and Parmesan cheese
Pasta mit Spinat, Topfencreme, glasierten Kirschtomaten und Parmesan
EUR 5.90

Mediterranean vegetable lasagna with homemade pesto and a side salad
Mediterrane Gemüselasagne mit hausgemachtem Pesto und kleinem Salat
EUR 4.90

Chicken fricassee with asparagus on Bernese Rösti (fried grated potatoes) and chervil oil
Hühnerfrikassee mit Spargel auf Berner Rösti und Kerbelöl
EUR 7.90

Catfish fillet à la chili con carne with avocado and tortillas
Welsfilet „Chili con carne” Style mit Avocado und Tortillas
EUR 7.90

* Vegetables Escabeche / Escabeche-Gemüse: spicy pickled vegetables / scharf & sauer eingelegtes Gemüse

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de