Weekly menu

Menu July 16-20, 2018
pdf


Summer salad with roasted nuts and plum chutney
Sommersalat mit gerösteten Nüssen und Zwetschgen-Chutney
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with fresh tomatoes, beans, garlic and fresh herbs
Pasta mit frischen Tomaten, Bohnen, Knoblauch und frischen Kräutern
EUR 5.90

Creamy polenta with ratatouille and Parmesan cheese
Cremige Polenta mit Ratatouillegemüse und Parmesan
EUR 4.90

Chicken breast, pickled onions with cilantro, Romanesco and gnocchi
Hähnchenbrust mit Korianderzwiebeln, Romanescogemüse und Gnocchis
EUR 7.90

Pikeperch fillet on mushroom & herb risotto with confit cherry tomatoes
Zanderfilet auf Kräuter-Pilz-Risotto und confierten Kirschtomaten
EUR 9.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de