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Menu November 5-9, 2018
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Autumnal leaf lettuces with plum & grape chutney, roasted walnuts and French loaf
Herbstliche Blattsalate mit Pflaumen-Trauben-Chutney, gerösteten Walnüssen und Baguette
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with tomato cream cheese sauce, arugula garnish and Parmesan cheese
Pasta mit Tomaten-Frischkäse-Sauce, Rucola-Bouquet and Parmesan
EUR 5.90

Asian vegetable curry with lemon grass rice and cilantro & chili pesto
Asiatisches Gemüsecurry mit Zitronengrasreis und Koriander-Chili-Pesto
EUR 4.90

Mediterranean meat loaf (beef) stuffed with feta and olives, served with tomato sugo and baked potatoes
Mediterraner Rinderhackbraten gefüllt mit Schafskäse und Oliven, dazu Tomatensugo und gebackene Kartoffeln
EUR 7.90

Tilapia fillet with fresh leaf spinach, tomatoes, herb gnocchi and nuts
Buntbarsch mit frischem Blattspinat, Tomaten, Kräutergnocchi und Nüssen
EUR 7.90

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Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de