Weekly menu

Menu October 23-27, 2017
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Mixed salad with oven baked calamari and tartar sauce
Gemischter Salat mit gebackenem Tintenfisch und Remouladen-Sauce

EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with mushrooms “à la crème”, tomatoes, Gremolata and Parmesan cheese
Pasta mit Champignons „à la Creme“, Tomaten, Gremolata und Parmesan
EUR 5.90

Vegetarian lasagna with bell peppers, carrots, olives, pesto and salad garnish
Vegetarische Lasagne mit Paprika, Karotten, Oliven, Pesto und kleinem Salat
EUR 4.90

Fresh corn-fed chicken on carrot and vanilla puree with fried leek and ginger and spicy cranberry marmalade
Frische Maispoularde auf Karotten-Vanillepüree mit gebratenem Lauch-Ingwergemüse und spicy Cranberrymarmelade
EUR 9.90

Cape hake on porcini cream with herb gnocchi and confit tomatoes
Kap-Seehecht auf Steinpilzcreme mit Kräutergnocchi und confierten Tomaten
EUR 7.90

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Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de