Weekly menu

Menu September 17-21, 2018
pdf


Summer salad with sun-dried tomatoes, garden radish and spring leek
Sommersalat mit getrockneten Tomaten, Radieschen und Frühlingslauch
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with turmeric and coco sauce, chickpeas, zucchini and Parmesan cheese
Pasta mit Kurkuma-Kokos-Sauce, Kichererbsen, Zucchini und Parmesan
EUR 5.90

Tortilla with potato, bell pepper, feta cheese and salad garnish
Tortilla mit Kartoffel, Paprika, Fetakäse und Blattsalat
EUR 4.90

Chili con carne (beef) with kidney beans, corn, herb rice and yoghurt dip
Chili con Carne vom Rind mit Kidneybohnen, Mais, Kräuterreis und Joghurtdip
EUR 7.90

Tilapia fillet on celery puree with parsley potatoes
Buntbarsch auf Selleriepüree und Petersilienkarotten
EUR 7.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de