Weekly menu

Menu January 16-20, 2017
pdf


Seasonal leaf lettuce with smoked salmon, horseradish cream and pumpernickel
Winterlicher Blattsalat mit geräuchertem Lachs, Meerrettich-Schmand und Pumpernickel
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with olives, capers, basil and lemon
Pasta mit Oliven, Kapern, Basilikum und Zitrone
EUR 5.90

Vegetable wraps with Feta cheese, herb pesto and tzatziki
Gemüse-Wraps mit Fetakäse, Kräuter-Pesto und Tzatziki
EUR 4.90

Hoki fillet on pumpkin risotto with pumpkin seed oil, roasted pumpkin seeds and confit cherry tomatoes
Hokifilet auf Kürbis-Risotto mit Kürbiskern-Öl, gerösteten Kürbiskernen und confierten Kirschtomaten
EUR 7.90

Turkey picatta with potato purée, tomatoes and zucchini
Puten-Picatta mit Kartoffelpüree und Tomaten-Zucchinigemüse
EUR 7.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de