Weekly menu

Menu May 22-25, 2018
pdf


Spring salad “Minerva” with cucumber, tomato, beetroot and fresh baguette
„Minerva“ Frühlingssalat mit Gurke, Tomate, Rote Beete und frischem Baguette
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Penne with arugula pesto, roasted almonds and Parmesan cheese
Penne mit Rucolapesto, gerösteten Mandeln und Parmesan
EUR 5.90

Tomato-infused eggplants and bell peppers with potato wedges and herb dip
Tomatisiertes Auberginen-Paprika-Gemüse mit Kartoffelspalten und Kräuterdip
EUR 4.90

Mixed summer greens with smoked salmon and fresh horseradish
Gemischter Sommersalat mit Räucherlachs und frischem Meerrettich
EUR 7.90

Fillet of pork, feta stuffed zucchini boats and herb gnocchi
Schweinefilet, mit Feta gefüllte Zucchini und Kräutergnocchi
EUR 7.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de