Weekly menu

Menu June 26-30, 2017
pdf


Lentil salad with vegetables, watermelon and mixed sprouts
Linsensalat mit Gemüse, Wassermelone und Sprossen-Mix
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with arugula pesto, roasted almonds, cherry tomatoes and Parmesan cheese
Pasta mit Rucola-Pesto, gerösteten Mandeln, Kirschtomaten und Parmesan
EUR 5.90

Spinach and feta quiche with celery and walnut salad
Spinat-Feta-Quiche mit Sellerie-Walnuss-Salat
EUR 4.90

Medium-rare saddle of pork on mashed potatoes with onions in honey and balsamic
Rosa gebratener Schweinerücken auf Kartoffelpüree mit Balsamico-Honigzwiebeln
EUR 7.90

Fresh salmon fillet on tomatoes and fennel with olives and garlic baguette
frisches Lachsfilet auf Tomaten-Fenchelgemüse mit Oliven und Knoblauch-Baguette
EUR 9.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de