Weekly menu

Menu April 24-29, 2017
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Fresh salad with roasted sunflower seeds, white asparagus in herb marinade and egg
„Vital-Salat” mit gerösteten Sonnenblumenkernen, weißem Spargel in Kräutermarinade und Ei
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta “a olio e pepperoncini” with fresh tomatoes, parsley and Parmesan cheese
Pasta „a olio e peperoncini“ mit frischen Tomaten, Petersilie und Parmesan
EUR 5.90

Chickpea salad with bell peppers, onions, cilantro, mint, zucchini and French loaf
Kichererbsensalat mit Paprika, Zwiebeln, Koriander, Minze, Zucchini und Baguette
EUR 4.90

Turkey involtini with sun-dried tomatoes, zucchini, basil and creamy polenta with olives
Puteninvoltini mit getrockneten Tomaten, Zucchini, Basilikum und cremiger Olivenpolenta
EUR 7.90

Small, medium-rare roast beef on beans and mushrooms with tomatoes, creamed potatoes and jus
Kleines medium gebratenes Roastbeef auf Bohnen-Pilzgemüse mit Tomaten, Kartoffelcreme und Jus
EUR 9.90

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Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de