Weekly menu

Menu March 27 - 31, 2017
pdf


Mixed leaf lettuce with bell pepper, cream cheese and balsamic vinaigrette
Gemischter Blattsalat mit Paprika, Frischkäse und Balsamico-Dressing
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Penne rigate with arugula pesto, roasted almonds and Parmesan cheese
Penne Rigate mit Rucola-Pesto, gerösteten Mandeln und Parmesan
EUR 5.90

Asian rice and vegetable stir-fry with fried eggs and soya sauce
Asia-Reispfanne mit buntem Gemüse, gebratenen Eiern und Soja-Sauce
EUR 4.90

Redfish fillet on “Baba Ganoush” with confit cherry tomatoes and potatoes
Rotbarschfilet auf „Baba Ganoush“ mit confierten Kirschtomaten und Kartoffeln
EUR 7.90

Turkey gyros with tzatziki sauce, tomatoes and coleslaw
Putengyros mit Tzatziki, Tomaten und „Coleslaw“-Salat
EUR 7.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de