Weekly menu

Menu February 11-15, 2019
pdf

Winter leaf lettuces with sweet and sour lentils, marinated vegetables and parsley
Winterliche Blattsalate mit süß-sauren Linsen, mariniertem Gemüse und Petersilie
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with creamy leek and mushrooms, Parmesan cheese and mushroom salad
Pasta mit Pilz-Lauchrahm, Parmesan und Pilzsalat
EUR 5.90

“Risi e bisi” with peas, carrots and puffed rice
Gemüse „Risi Bisi“ mit Erbsen, Karotten und gepufftem Reis
EUR 4.90

Turkey Saltimbocca with creamy tomatoes and beans, rosemary potatoes and herb pesto
Saltimbocca von der Pute mit cremigem Tomaten-Bohnengemüse, Rosmarinkartoffeln und Kräuterpesto
EUR 7.90

Fresh pikeperch roasted crisply with two kinds of broccoli, almonds and Panko breadcrumbs
Frischer Zander kross gebraten mit zweierlei Brokkoli, Mandeln und Panko
EUR 9.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de