Weekly menu

Menu August 13 – 17, 2018
pdf


Summer salad with smoked salmon and fresh horseradish
Sommersalat mit Räucherlachs und frischem Meerrettich
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with creamy mushrooms and Gremolata (a mix of lemon zest, garlic and parsley)
Pasta mit Pilzen „à la crème“ und Gremolata (Zitrone/Knoblauch/Petersilie)
EUR 5.90

Oriental couscous with raspberry wasabi cream and wild herbs salad
Orientalischer Couscous mit Himbeerwasabicreme und Wildkräutersalat
EUR 4.90

Bell pepper stuffed with ground meat and vegetables, plus herb rice and tomato sugo
Mit Hackfleisch und Gemüse gefüllte Paprika, dazu Kräuterreis und Tomatensugo
EUR 7.90

Catfish fillet on tomato and onion salad
Welsfilet auf Tomaten-Zwiebel-Salat
EUR 7.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de