Weekly menu

Menu April 15-18, 2019

pdf

 

Seasonal leaf lettuces with raspberry dressing, planed mushrooms, roasted walnuts and puffed quinoa

Blattsalate der Saison mit Himbeerdressing, gehobelten Pilzen, gerösteten Walnüssen und gepufftem Quinoa

EUR 6.50

 

Soup of the day

Tagessuppe

EUR 4.00 

 

Pasta with green olives, celery, Parmesan cheese and deep-fried arugula

Pasta mit grüner Olive, Sellerie, Parmesan und frittiertem Rucola

EUR 6.50

 

Lasagne with spring vegetables, wild garlic, fresh cheese and a side salad

Lasagne mit Frühlingsgemüse, Bärlauch, Frischkäse und kleinem Salat

EUR 5.50

 

Leg of lamb with oriental flavors, papadam, couscous, eggplant and spiced yoghurt

Lammkeule mit orientalischen Aromen, Papadam, Couscous, Aubergine und Gewürzjoghurt

EUR 10.50

 

Tilapia fillet with warm bean salad, potatoes and black edible wafer paper

Buntbarsch mit lauwarmem Bohnensalat, Kartoffeln und schwarzem Esspapier

EUR 8.50

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de