Weekly menu

Menu December 10-14, 2018
pdf


Winter leaf lettuces with beetroot, caramelized walnuts and pickled apples
Winterliche Blattsalate mit Rote Beete, karamellisierten Walnüssen und eingelegten Äpfeln
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with artichokes, mushrooms, bell pepper and Parmesan cheese
Pasta mit Artischocken, Champignons, Paprika und Parmesan
EUR 5.90

Pumpkin and carrot quiche with spicy yoghurt and a side salad
Kürbis-Karotten-Quiche mit Gewürzjoghurt und kleinem Salat
EUR 4.90

Ragout of venison with almond Spaetzle and lingonberries
Wildragout mit Mandelspätzle und Preiselbeeren
EUR 7.90

Catfish fillet on potatoes and leeks à la crème
Welsfilet auf Kartoffel-Lauch-Gemüse „à la crème“
EUR 7.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de