Weekly menu

Menu June 17 – 21,  2019

pdf

 

Seasonal leaf lettuces with marinated cherries, planed coconut and roasted almonds
Blattsalate der Saison mit marinierten Kirschen, gehobelter Kokosnuss und gerösteten Mandeln
EUR 6.50

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 4.00

Pasta with cauliflower cream, caramelized walnuts, chives, oil and Parmesan
Pasta mit Blumenkohlcreme, karamellisierten Walnüssen, Schnittlauch, Öl und Parmesan
EUR 6.50

Couscous salad with cucumber, mint, tomato and parsley
Couscous-Salat mit Gurke, Minze, Tomate und Petersilie
EUR 5.50

Minerva beef burger with sweet pickle relish, semi-mature Gouda, pickled onions and grilled rosemary potatoes
Minerva-Beefburger mit Gurkenrelish, mittelaltem Gouda, eingelegten Zwiebeln und gegrillte Rosmarinkartoffeln
EUR 10.50

Fish curry with long grain rice, diced pineapple, lime gel and cilantro
Fischcurry mit Langkornreis, Ananaswürfeln, Limettengel und Koriander
EUR 8.50

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de