Weekly menu

Menu October 22-26, 2018
pdf


Autumnal leaf lettuces with tuna, zucchini, red onions and tomatoes
Herbstliche Blattsalate mit Thunfisch, Zucchini, roten Zwiebeln und Tomaten
EUR 5.90

Soup of the day
Tagessuppe
EUR 3.00

Pasta with Gorgonzola sauce, cherry tomatoes, lemon zest and fresh herbs
Pasta mit Gorgonzolasauce, Kirschtomaten, Zitronenabrieb und frischen Kräutern
EUR 5.90

Leek pancakes with curry & sesame dip and a side salad
Lauchpancakes mit Curry-Sesam-Dip und kleinem Salat
EUR 4.90

Chicken breast au gratin with tomato & Mozzarella, tomato sugo and potato wedges
Mit Tomaten und Mozzarella gratinierte Hähnchenbrust mit Tomatensugo und Kartoffelecken
EUR 7.90

Catfish fillet on oranges and fennel with herb gnocchi
Welsfilet auf Orangen-Fenchel-Gemüse und Kräutergnocchis
EUR 7.90

Interactive

ShareThis
ShareThis

Contact

Bastian Karst
Minerva Bistro

T: +49 69 850033-3550
bistro(at)brain.mpg.de